Selecteer een pagina

Ons assortiment

Bij ons vind je een breed assortiment aan producten voor honden, katten, vogels, knaagdieren en pluimvee. Of je nu op zoek bent naar voer, speelgoed, verzorgingsproducten of accessoires, wij hebben het allemaal. Voor vragen over specifieke producten kun je ons altijd een e-mail sturen, bellen, of langskomen in onze winkel. Ons deskundig team staat klaar om je te helpen en advies te geven. Tot ziens in onze winkel!

assortiment

Voeding

Producten

Accessories

Honden

honden_cat

Euro Premium hondenvoer is een hoogwaardig voer dat speciaal is samengesteld om aan de voedingsbehoeften van honden van alle rassen en leeftijden te voldoen. Dit voer staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en wordt geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen. De formules bevatten een gebalanceerde mix van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen, die bijdragen aan de algehele gezondheid en vitaliteit van je hond.

honden_cat

Onze hondenspeeltjes zijn zorgvuldig ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van je hond te bevorderen. Gemaakt van duurzame, niet-giftige materialen, bieden onze speeltjes urenlang veilig speelplezier. We hebben een breed assortiment aan speeltjes die passen bij verschillende speelstijlen en behoeften, van stevige kauwspeeltjes voor krachtige kauwers tot interactieve puzzels die de intelligentie van je hond stimuleren. Onze speeltjes helpen bij het verminderen van verveling, bevorderen een gezonde gebitsverzorging en ondersteunen een actieve levensstijl. Of je nu een pup of een volwassen hond hebt, onze speeltjes bieden de perfecte balans tussen plezier en functionaliteit, waardoor ze een essentieel onderdeel zijn van het leven van je hond.

honden_cat

Onze kauwtouwen voor honden zijn gemaakt van robuuste, veilige materialen die bestand zijn tegen intensief kauwen. Ze bevorderen gezonde tanden en tandvlees door tandplak en tandsteen te verminderen. Daarnaast zorgen ze voor urenlang speelplezier en helpen ze verveling te voorkomen.

kat_cat

Katten

kat_cat

Onze kattenbakken zijn ontworpen met zowel functionaliteit als comfort in gedachten, om aan de behoeften van zowel katten als hun eigenaren te voldoen. Gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, zijn ze gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen dagelijks gebruik. We bieden een verscheidenheid aan modellen, van open tot gesloten bakken, die geuren minimaliseren en privacy bieden voor je kat. Onze kattenbakken zijn stijlvol en passen moeiteloos in elk interieur, terwijl ze een hygiënische omgeving voor je kat garanderen. Met innovatieve functies zoals geïntegreerde filters en eenvoudig toegankelijke ingangen, maken onze kattenbakken het onderhoud eenvoudig en zorgen ze voor een tevreden en gezonde kat.

kat_cat

Onze kattenvoeding is zorgvuldig samengesteld om aan de unieke voedingsbehoeften van katten van alle leeftijden en rassen te voldoen. Gebruikmakend van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten, biedt onze voeding een perfecte balans van eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor de gezondheid en vitaliteit van je kat. We hebben formules die specifiek zijn ontworpen voor kittens, volwassen katten en senioren, evenals opties voor katten met speciale dieetwensen of gezondheidsproblemen. Onze kattenvoeding ondersteunt een gezonde spijsvertering, een glanzende vacht en een sterk immuunsysteem. Vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, zorgt onze voeding ervoor dat je kat niet alleen gezond, maar ook gelukkig is.

kat_cat

Onze krabpalen en klimspeeltjes zijn ontworpen om de natuurlijke instincten van katten te stimuleren en hun algehele welzijn te bevorderen. Gemaakt van duurzame materialen zoals sisaltouw en hoogwaardig hout, bieden ze een stevige en veilige speelomgeving. Onze collectie varieert van compacte krabpalen tot uitgebreide klimstructuren met meerdere niveaus, hangmatten en speelhuisjes, geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen. Deze speeltjes helpen bij het scherp houden van de nagels, verminderen stress en verveling, en bevorderen fysieke activiteit. Met onze krabpalen en klimspeeltjes kan je kat zich uitleven, zijn territorium markeren en tegelijkertijd een gezonde en gelukkige levensstijl behouden.

vogels_cat

Vogels

vogelvoeding

Onze vogelvoeding is speciaal ontwikkeld om aan de diverse voedingsbehoeften van verschillende vogelsoorten te voldoen. Gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten, biedt onze voeding een optimale balans van zaden, granen, vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor de gezondheid en vitaliteit van je vogels. Onze formules ondersteunen een glanzend verenkleed, een sterk immuunsysteem en een energieke levensstijl. We bieden voeding die is afgestemd op zowel kleine als grote vogels, met varianten die specifiek zijn ontworpen voor onder andere kanaries, parkieten en papegaaien. Door te kiezen voor onze vogelvoeding, zorg je ervoor dat je gevederde vrienden een smakelijke en voedzame maaltijd krijgen die bijdraagt aan hun algehele welzijn.

kat_cat

Onze vogelspeeltjes zijn ontworpen om de fysieke en mentale stimulatie van je gevederde vrienden te bevorderen. Gemaakt van veilige, duurzame materialen zoals hout, touw en kunststof, bieden ze langdurig speelplezier. Ons assortiment varieert van kleurrijke belletjes en schommels tot uitdagende puzzels en klimrekken, die het natuurlijke gedrag van vogels zoals spelen, klimmen en knagen ondersteunen. Deze speeltjes helpen verveling en stress te verminderen, en bevorderen tegelijkertijd hun cognitieve ontwikkeling en fysieke activiteit. Met onze vogelspeeltjes creëer je een verrijkende en stimulerende omgeving, waardoor je vogels gelukkig, gezond en actief blijven.

kat_cat

Onze vogelkooien zijn zorgvuldig ontworpen om zowel comfort als veiligheid voor je vogels te garanderen. Gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen zoals roestvrij staal en stevige kunststof, bieden onze kooien een veilige leefomgeving die gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. We hebben een breed assortiment kooien, variërend van compacte modellen voor kleinere vogels tot ruime kooien voor grotere soorten, compleet met diverse zitstokken, voerbakken en speelgoedhouders. Onze vogelkooien zijn stijlvol en functioneel, met aandacht voor ventilatie en voldoende ruimte voor beweging, waardoor je vogels een gezonde en gelukkige levensstijl kunnen leiden. Door te kiezen voor onze vogelkooien, zorg je voor een veilige, comfortabele en stimulerende leefomgeving voor je gevederde vrienden.

Knaagdieren_cat

Knaagdieren

kat_cat

Onze knaagdierhokken zijn ontworpen met het welzijn en comfort van je kleine huisdieren in gedachten. Gemaakt van duurzame materialen zoals hoogwaardig hout en stevig metaal, bieden onze hokken een veilige en comfortabele leefruimte. We hebben een breed scala aan hokken, geschikt voor verschillende soorten knaagdieren, waaronder hamsters, cavia’s, konijnen en chinchilla’s. Elk hok is voorzien van slimme functies zoals gemakkelijk toegankelijke deuren, verwijderbare bodemplaten voor eenvoudige reiniging, en voldoende ventilatie om een gezonde leefomgeving te garanderen. Daarnaast bieden onze hokken voldoende ruimte voor beweging en spelen, met mogelijkheden voor het toevoegen van extra accessoires zoals loopwielen, tunnels en platforms. Met onze knaagdierhokken creëer je een veilige, schone en stimulerende thuis voor je kleine huisdieren.

kat_cat

Onze knaagdieraccessoires zijn speciaal ontworpen om het leven van je kleine huisdieren leuker en comfortabeler te maken. Ons assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals loopwielen, tunnels, schuilplaatsen, voerbakjes, waterflessen en speelgoed, allemaal gemaakt van veilige en duurzame materialen. Deze accessoires bevorderen de fysieke en mentale stimulatie van je knaagdier, helpen verveling te voorkomen en ondersteunen hun natuurlijke gedrag. Of je nu op zoek bent naar interactieve speeltjes om je huisdier actief te houden, of praktische items om hun leefruimte te verbeteren, onze knaagdieraccessoires zijn de perfecte aanvulling op elk knaagdierhok. Door te kiezen voor onze accessoires, zorg je ervoor dat je knaagdieren gelukkig, gezond en actief blijven.

kat_cat

Onze knaagdier voeding en bodembedekking zijn ontwikkeld met het welzijn van je kleine huisdieren als prioriteit. De voeding bestaat uit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten die alle essentiële voedingsstoffen bevatten voor een gebalanceerd dieet. Onze voeders zijn geschikt voor verschillende knaagdieren, zoals hamsters, cavia’s en konijnen, en ondersteunen een gezonde spijsvertering, een glanzende vacht en een sterk immuunsysteem. Daarnaast bieden wij een breed scala aan bodembedekkingen, gemaakt van natuurlijke materialen zoals houtvezel en papier, die zorgen voor een schone, comfortabele en geurvrije leefomgeving. Deze bodembedekkingen zijn stofvrij en absorberen uitstekend, wat bijdraagt aan de hygiëne en het comfort van het hok. Met onze voeding en bodembedekking geef je je knaagdieren de beste zorg en creëer je een gezonde en aangename leefomgeving.

pluimvee_cat

Pluimvee

kat_cat

Onze pluimvee voerbakjes zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van je kippen, eenden en ander pluimvee te voldoen. Gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen zoals hoogwaardig kunststof en roestvrij staal, zijn deze voerbakjes zowel robuust als gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn ontworpen om morsen en voedselverspilling te minimaliseren, met slimme functies zoals antiknoei-randen en stevige bevestigingen. Onze voerbakjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, geschikt voor zowel kleine hobbykwekers als grotere pluimveebedrijven. Met deze voerbakjes zorg je ervoor dat je pluimvee altijd toegang heeft tot schoon en droog voer, wat bijdraagt aan hun gezondheid en productiviteit. Door te kiezen voor onze pluimvee voerbakjes, investeer je in de duurzame en efficiënte verzorging van je dieren.

kat_cat

Onze pluimveevoeding en mengeling van maïs en tarwe zijn speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van kippen, eenden, ganzen en ander pluimvee te ondersteunen. Dit kan met of zonder legkorrels voor het stimuleren van leggen van eieren. Onze voeding bevat een uitgebalanceerde mix van essentiële vitaminen, mineralen, eiwitten en vezels, die bijdragen aan de algehele gezondheid, groei en productiviteit van je vogels. De hoogwaardige ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om een optimale voeding te bieden, bevorderend voor een sterke beenderstructuur, een glanzend verenkleed en een robuust immuunsysteem. Onze maïs, verkrijgbaar in hele korrels of gemalen, is een uitstekende bron van energie en een smakelijke aanvulling op het dagelijkse dieet van je pluimvee.

kat_cat

Onze pluimvee hygiëneproducten zijn speciaal ontwikkeld om parasieten zoals bloedluis effectief te bestrijden en een gezonde leefomgeving voor je vogels te behouden. Deze producten zijn gemaakt van veilige, natuurlijke ingrediënten die zowel preventief als curatief werken zonder schadelijke chemicaliën. Ons assortiment omvat sprays, poeders en omgevingsreinigers die eenvoudig in gebruik zijn en effectief zijn tegen bloedluis en andere parasieten. Regelmatig gebruik van deze producten helpt de verspreiding van parasieten te voorkomen, de stress bij je pluimvee te verminderen en hun algehele welzijn te bevorderen. Door te kiezen voor onze hygiëneproducten, investeer je in de gezondheid en comfort van je pluimvee, waardoor ze in een schone en veilige omgeving kunnen leven.

octo_groen

Mocht u een artikel niet vinden, of heeft u vragen, bezoek onze winkel, bel of e-mail ons

Sonnie

"Sonnie: Alles voor je dierenvrienden en meer, van premium voer tot handige bewaardozen!"

Contacteer Ons

Herenstraat 32 b
3830 Wellen (Limburg)
België
+32 (0)11 31 46 38

Onze openingsuren

Maandag: gesloten

Din - Vrij: 0930 - 12 & 13 - 17

Zat: 09 - 17pm

Zon,- en feestdagen gesloten

Vogels openingsuren

Maandag: gesloten

Din - Zat: 1400 - 1700

 

Zon,- en feestdagen gesloten

Bezoek onze winkel

Persoonlijke ontvangst

Antwoord op uw vragen

Wij staan klaar voor u